Novosti

Juli 2016.

Sa radošću i ponosom vas obavještavamo da je Sarajevo dobilo još jednu CityTime trgovinu! Uživajte u kupovini najpoznatijih svjetskih brendova, po najpovoljnijim cijenama, u samom srcu Sarajeva (ulica Ferhadija 27).

Februar 2014.

Uskoro ćemo i u Banjaluci imati odličnu ponudu Michael Kors nakita, te Longines satova. Za sve informacije pozovite naš info centar ili pošaljite email. Vidimo se u CityTime trgovinama.

Novembar 2013.

Postali smo i ovlašteni zastupnici brenda TAG Heuer koji je jedno od najluksuznijih imena na svjetskom tržištu satova. Datira još od davne 1860. godine kao specijalizovani proizvođač instrumenata za mjerenje vremena. Danas, kao nesumnjivi vođa u grani sportskih satova, nastavlja da igra važnu ulogu u istoriji ručnih satova.

Oktobar 2013.

Sa ponosom objavljujemo da smo postali ovlašteni zastupnici švajcarskog brenda Longines čija tradicija u proizvodnji satova datira preko 175 godina. Osnovan je 1832. godine u švajcarskom gradu Saint-Imier gde mu je i danas sjedište. Sa snažnom sportskom baštinom, prisutan je kао zvanični mjеrilac vremena svjetskih takmičenja i partner međunarodnih sportskih federacija.

Maj 2013.

Sa velikim zadovoljstvom možemo objaviti da smo našu ponudu obogatili danskim brendom Skagen koji su osnovali dizajneri Charlotte i Henrik Jorst, a ističe se jedinstvenim dizajnom, ali i preciznim japanskim mehanizmima. Tu su i kristali koje potpisuje Swarovski te super otporno mineralno staklo. Kada se zna odakle dolaze te otkud crpe inspiraciju, nije nimalo čudno da su ovi satovi dobitnici brojnih nagrada za dizajn, pa tako i prestižnog Red Dota, koji su osvojili za 2010., 2011. i 2012. godinu.

Decembar 2011.

Obavještavamo sve zainteresovane da je novogodišnje sniženje cijena u našim maloprodajnim objektima CityTime produženo do 01. Februara 2012. godine.

Novembar 2011.

Našu ponudu smo obogatili i najnovijim modelima iz kolekcije French Connection (FCUK) satova.

Oktobar 2011.

Poštovani kupci, zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da od 01.10.2011. godine, u našim maloprodajnim objektima, možete kupiti satove i nakit Emporio Armani, te satove Michael Kors.